Nyereményjáték – SZABÁLYZAT

JAMIE-könyvcsomag

 

1. A játék leírása:
A játék során 3 db Bosch rozsdamentes turmixgépet sorsolunk ki a Jamie Magazin – előzetesen regisztrált – előfizetői között.


2. A játék időtartama:

2017. augusztus 26.–2017. szeptember 26.

A sorsolás időpontja: 2017. szeptember 29., 14.00

A játékban azok az előfizetők vesznek részt, akik a magazin honlapján, a www.jamiemagazin.hu-n fizetnek elő a lapra 2017. augusztus 26. és 2017. szeptember 26. között. A www.jamiemagazin.hu oldalon az előfizető automatikusan díjbekérőt kap, mely számra hivatkozni szükséges az utalásnál. A végső határidő, ameddig az előfizetési díjnak a Kiadó számlájára meg kell érkeznie 2017. szeptember 27. éjfél. Azok az előfizetők, akiknek 2017. szeptember 27., éjfél után érkezik be az előfizetési díjuk a Kiadó számlájára, nem vesznek részt a sorsoláson. A sorsolásban való részvétel feltétele, regisztrálni a Libri Kiadó Kft. által küldött számla sorszámát a jamiemagazin.hu oldalon a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpont alatt.

A játékban nem vehetnek részt a Libri Kiadói Csoport munkatársai és családtagjaik.


3. Nyeremény:
3 darab Bosch rozsdamentes turmixgép. Minden nyertes 1 darab turmixgépet nyerhet, amelynek értéke 33.990 forint. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.


4. Sorsolás:
A nyeremény sorsolásának időpontja 2017. szeptember 29., 14.00. Helyszín: Libri Kiadó Kft. 1066 Budapest, Nyugati tér 1., 8. emelet. A sorsolás nyilvános. A sorsoláson 3 fő nyertest és 3 fő pótnyertest sorsolunk ki. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 8 napon belül a nyereményért, abban az esetben a pótnyertest értesítjük a nyereményről. Amennyiben a pótnyertes sem jelentkezik az értesítést követő 8. munkanapon belül, úgy a nyeremény a Kiadó tulajdonában marad.


5. Nyertesek értesítése:
A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételéről pontos tájékoztatást adunk.


6. A nyeremények átvétele:
A nyeremény átvételéhez a nyertesnek igazolnia kell az előfizetését, a nevét, e-mail címét és telefonszámát.
A nyertes köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, a Szervezőt pedig semmilyen felelősség nem terheli. Ebben az esetben a pótnyertest értesítjük.


Budapest, 2017. augusztus 25.